Història

Olympia neix al mes d’octubre de 1948 quan Ricard Quera Cullell va obrir un establiment dedicat a la venda a l’engròs i al detall de bicicletes i de recanvis i accessoris de bicicleta i motocicleta anomenat Olympia, situada al número 12 de la Plaça del Comerç – actualment Plaça del Gra – de Figueres. Des dels seus inicis, l’empresa va tenir un marcat caràcter familiar, que encara es manté viu avui dia.

A principis de la dècada dels anys 60, i amb la segona generació a l’empresa, s’amplien les línies de negoci introduint-se de ple en la distribució majorista i entrant a finals de la dècada al sector del recanvi de l’automòbil, que actualment és la principal activitat del Grup.

L’any 1961 Olympia acorda unir esforços amb Enric Riera Rosselló amb la idea comuna d’atendre les necessitats del sector de l’automoció a Menorca, creant amb el pas del temps una societat amb vincles personals que sobrepassen les relacions mercantils.

L’any 1989 es funda una nova societat a Girona juntament amb Josep M. Barnadas Payet amb la intenció de consolidar la presència del Grup a la província, ampliant amb el temps les línies de negoci al sector de les pintures en general.

Gràcies a l’esforç, dedicació i tenacitat de tots els que actualment componen Olympia Grup, aquella petita botiga de la Plaça del Comerç ha derivat en les quatre societats que formen avui dia el nostre conglomerat empresarial.

Estem presents a Catalunya i Balears en el sector de la distribució de recanvis d’automòbil, motocicleta i bicicleta i també en el de la pintura.

L’esperit emprenedor que va caracteritzar el fundador del Grup s’ha mantingut viu, renovant dia a dia el compromís de servei amb els nostres clients.

Olympia Vintage

 
CGA
MGE
SKRIT
ZAPHIRO